What's up?
.............................................................................

 

 

 

Opening Cultureel seizoen De Uitmarkt en Manuscripta 2013

Dit weekend ben ik enkele uren aanwezig op zaterdag en zondag om in de stand van mijn uitgeverij te signeren. En op de website van CPNB – de organisator van Manuscripta – heeft een groot artikel over mijn boek op de Manuscripta website geplaatst. En mijn boek heeft de longlist van de AKO Literatuurprijs gehaald!

30 augustus

------

Bijgaande mijn 4e novelle …

Schreef ik aan mijn uitgever vandaag, ik heb de eerste ruwe manuscriptversie aangeleverd met de titel Aan de Hemelpoort

11 juli

--------

Publicatie in de AvroBode

Deze week kunnen de lezers van de AVRO Bode kennismaken mijn 3de roman De IJzeren Dame. Deze week staat er een leuk artikel in deze editie en men kan zelfs door middel van een prijsvraag zelfs een boek winnen

5 juli

-----------

Lunchafspraak met mijn uitgever

Gister was een prachtige zomerse dag. Een fijne lunch op een prachtige locatie, helemaal in mijn geliefde stijl de liggingvan restaurant Rust Wat in Blaricum. Uitgebreidmet mijn uitgever, Marianne Vork, gesproken over mijn volgende manuscript!

7 juni

-------

Ingesproken versie van mijn boek

Vandaag kreeg ik te horen dat De IJzeren Dame ook als luisterboek zal verschijnen. Via een officiële instantie die luisterboeken vervaardigd voor mensen met een leeshandicap.

7 maart

------

Mijn boeken naar de bibliotheken

wat een leuk bericht van mijn uitgeverij, alle bibliotheken in Nederland hebben een of meer van mijn boeken besteld. Binnen enkele weken kunnen mijn lezers dan De IJzeren Dame lezen. En zij hebben een prachtige recensie geschreven over De IJzeren Dame.  

5 maart 2013

----------

AKO Literatuurprijs ….

Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van mijn uitgever dat mijn boek is opgevraagd door het comitévan de AKO Literatuurprijs 2013  

4 februari 2013

------------

Vandaag de officiële lancering van De IJzeren Dame in de boekhandel

Het is zover, vandaag 15 januari is mijn boek officieel te koop bij alle boekwinkels in Nederland.

15 januari 2013

--------

 

Interview met journalist van TC Tubantia

Vandaag ben ik geïnterviewd over mijn nieuwe boek. Aankomend weekend staat deze in de bijlage van De Ondernemer in deze krant.

18 december 2012

-------- 

Primeur van mijn boek voor regio Twente

Daar De IJzeren Dame zich grotendeels afspeelt in de omgeving van Twente zal mijn boek de hele maand december tot en met half januari 2013 allereerst exclusief verkrijgbaar zijn bij de drie vestigingen van Libris boekhandel Broekhuis in Hengelo, Almelo en Enschede. 

15 december 2012

------------

MAGRIET WINTERFAIR in Utrecht

18 en 19 november ben ik aanwezig in de stand van mijn uitgeverij om boeken te signeren en lezers te ontmoeten

november 2012

--------------

Omslag van De IJzeren Dame gereed

Vandaag heb ik het ontwerp van mijn boek ontvangen, zit er veelbelovend uit!

8 november 2012

-------------

 3de manuscript aangeleverd

Ik heb vandaag mijn eerste manuscriptversie voor De IJzeren Dame aangeleverd bij mijn uitgever… spannend om het uit handen te geven, maar ik heb er een goed gevoel over.

Lucia, 20 oktober 2011.

IN DE NOUVEAU

Gauw naar de winkel want de Nouveau van oktober is binnen met een geweldig artikel (geschreven door de bekende Marjolein Westerterp) over mijn Life Style. Tot voor kort wist ik niet dat ik die had maar nu ik dat in dit blad zie, vind ik mijn life style helemaal niet verkeerd. De reportage is zo mooi dat Sandra Bullock vroeg of zij ook in het blad opgenomen kon worden. Veel leesplezier,

Lucia, 23 september 2011

 

Artikel in De Gelderlander

De Gelderlander heeft 15 juni 2011 aandacht besteed aan mijn tweede boek. Er zit een prachtige foto bij. Nieuwsgierig? Klik dan hier!

Lucia, 7 juli 2011

Recensie Dans van de kakkerlak op leestafel.info

Wil jij lezen wat anderen van mijn boek 'Dans van de kakkerlak (Salsa de cucaracha)' vinden. Kijk dan naar de recensie van leestafel.info. Je kunt er ook reageren en zelf een berichtje achterlaten over wat je van mijn boek vond.

Lucia, 3 juni 2011

Artikel in Nouveau!

Mijn website is nog maar net in de lucht en nu komt er ook nog een artikel in Nouveau over mij. Hoewel ik me het liefst afsluit en me terugtrek in het tuinhuis waar ik normaal zit te schrijven, zal ik nu aan de hele wereld laten zien hoe dat er uitziet. Ik vind dat best spannend! Morgen komen ze foto's maken en overmorgen word ik geïnterviewd! Ik houd jullie op de hoogte.

Lucia, 2 juni 2011

Aanmelden voor nieuwsbrief
  

Nieuwsbriefarchief

    Er zijn op dit moment nog geen nieuwsbrieven.