De ijzeren dame

Maak kennis met ... de hoofdpersoon in mijn boek - de dertig jarige vrouw Nan - zij speelt een belangrijke rol in vastgoedwereld.

Over De ijzeren dame

Nan Korteweg is kunsthistorica en moeder van drie bewerkelijke jongens Olivier, Oscar en Otto. Een jaar geleden overleed haar geliefde man Pieter tijdens een dubieus jachtincident en liet haar niets anders na dan een oud gebouwencomplex in ontwikkeling en een forse schuld aan de bank. Om de toekomst van haar drie zoons veilig te stellen, gaat Nan de strijd aan om het mooie historische bouwproject waar haar man al zijn geld en energie in gestoken heeft, tot een succes te maken. Dat valt niet mee, zeker niet met de tegenwerkingen van haar rijke schoonfamilie, die niet van plan is haar te helpen.

Een kat-en-muisspel ontstaat als de onervaren Nan een rijke, door de wol geverfde vastgoedmagnaat ontmoet. Terwijl zijn privéleven langzaam op instorten staat, raakt hij steeds meer onder de indruk van de vrouw die zich niet wenst te conformeren aan wat gebruikelijk is in de vastgoedwereld.

Kan de enerzijds onervaren vastgoedontwikkelaar en anderzijds onstuimige vrouw vol idealen haar hoofd koel houden en haar hart openstellen voor diegene die haar kan en wil helpen met de realisatie van de De ijzeren dame?

Ga op boekenreis met...